ANTALYA / FİNİKE - Bağyaka Şehit Turgut Burkay Korkmaz İlkokulu

(024) 285-2100
Demircilik Mh. okul sk.no11 turunçova Finike/Antalya
Vizyon
Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.
Misyon
*** Bütün öğrencilerimizin bilgili, becerili, eğitimli, evrensel ve ulusal değerleri benimseyen, teknoloji kullanarak bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına, milli ve manevi değerlerimize bağlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak. *** Öğrencilerimizi, demokratik toplum düzenine saygılı; içinde yaşadığı dünyayı seven, kendine güvenen, soran ve sorgulayan, inançlı, katılımcı, sorumluluk sahibi, kararlı, tutarlı, cesur, toplumla barışık bireyler olarak yetiştirmek. *** Öğrencileri bir bütün olarak algılayıp içindeki değerleri ortaya çıkaran, onları geliştiren anaokulundan mezuniyete kadar aynı kültür ortamında yetişmelerine olanak sağlayan etkin ve öncü bir kurum olmaktır.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
08.30 - 14.45
Klima
Özel araç ve dolmuş hattı ile