ANTALYA / FİNİKE - Bağyaka Şehit Turgut Burkay Korkmaz İlkokulu

VİZYONUMUZ&MİSYONUMUZ

VİZYONUMUZ

• Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.

MİSYONUMUZ

• Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken,
  • Toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen,
  • Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip,
  • Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen,
  • Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan,
  • Büyük Önder Atatürk'ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
Yayın: 21.02.2023 - Güncelleme: 26.04.2024 15:31 - Görüntülenme: 73